Bergsprängning på en tomt i Stockholm.

Långa arbetsdagar inom bergsprängning Stockholm

Arbetsmarknaden i Stockholm är mycket upp och ned just nu. Hälften av branscherna är överfyllda och att hitta arbete är supertufft medan den andra hälften har ett stort lågtryck där okvalificerad personal slussa in. Att hitta arbete i Stockholm inom vaktmästeri, journalistik och som kassapersonal är nästintill omöjligt. På andra sidan har vi branscher som el, hiss och VVS där du blir anställd på vägen till arbetsintervjun. Det är oroväckande att i en högkonjunktur ha branscher som du knappt kan få arbete inom. Det säger något hur det kommer att se ut när vindarna vänder…

Bergsprängning Stockholm – Branschen som ständigt söker arbetare

En av de branscherna som sökt arbetare sen -95 är bergsprängning i Stockholm. Det saknas tillräckligt mycket gymnasium för att tillräckligt många unga ska komma in i bergsprängning. Därför är det viktigt att behålla sina arbetare ur ett arbetsgivarperspektiv, det har lett till att branschen överlag har en hög lön för sina arbetare. Medianlönen för anställda inom bergsprängning i Stockholm ligger på 37 100 medan de best betalda 10% ligger runt 45 800.

Duktig bergsprängare i huvudstaden?

Det finns en riktigt duktig bergsprängare i Stockholm. De har lång erfarenhet av både dem mindre bergspräckningsjobben som de större bergsprängningsjobben. Inget arbete är det här företaget för litet utan de gör dem mindre sprängningarna med minst lika mycket kärlek som dem större!

Anställer de?

Det är inte riktigt min fråga att svara på då jag själv inte är anställd på företaget men jag vet att de alltid uppskattar när unga sprängare hör sig för arbete. Så länge som du känner till branschen bra och har lite erfarenhet under bältet har du allt att vinna på att skicka in ditt CV. I värsta fall kan de säkert rekommendera en annan firma som de vet anställer!

Kontakta företaget för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *