Veganprotein från better you.

Kosttillskott för muskelökning – Better you

Det finns en hel del av kosttillskott som är mer lämpade för muskelökning än andra. Kosttillskott som exempelvis innehåller L-leucin och kreatin har en bevisad positiv effekt när det kommer till träningsprestation. Det finns även hel del aminosyror som ger dig ungefär samma positiva effekt när det kommer till att öka muskelmassan. Better you har kommit fram med en hel del bra kosttillskott specifikt lämpade för att öka din muskelmassa och allmänna styrka. Efter mängder av tester och studier har Better you plockat fram de kosttillskott som de anser har den bästa positiva påverkan på din prestation inom sport och träning.

Vart kan jag hitta Better you?

Better you kan du hitta vid receptionen på många gym. Om du mot förmodan tränar på ett gym som saknar det eller om du gillar att jogga i naturen finns det ett annat sätt att köpa produkterna av Better you. Det är på antingen Atletbutikens hemsida eller i deras butik i Solna. Den ligger på Råsundavägen 157 och har ett väldigt bra sortiment. Alla recensioner pratar gott om stället.

Får jag även bättre kondition?

Deras produkter är inte enbart utformade för att öka i muskelmassa. Det finns minst lika många alternativ för den som vill gå ned i vikt, få en bättre kondition eller ett bättre minne! Du har en god möjlighet att få både en muskelökning och en viktnedgång om du satsar på ett veganskt proteinpulver. Du har med andra ord en god chans att få många positiva effekter av att dricka proteinpulver från detta företag!

Låter inte det lite för bra för att vara sant? Det tyckte jag i alla fall. Så jag tvingade mig ut på nätet för att dubbelkolla allting som företaget påstod. Det visade sig att studierna som de refererade till var ärliga och stämde överens med 100% med vad de påstått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *