Bygga ny altan i Nacka

Letar du efter någon som kan bygga en ny altan i Nacka? Oavsett om det gäller en större altan vid en villa eller en mindre utanför ett radhus eller lägenhet så är det smart att anlita proffs för jobbet så det blir korrekt utfört enligt konstens alla regler. Och vad är det då för regler? Ja, först och främst behövs antagligen bygglov och för att söka det måste det finnas tydliga ritningar att utgå i från. I Nacka går det ganska snabbt att få bygglov för att bygga altan under förutsättning att alla handlingar som behövs vid ansökan är korrekt utförda och givetvis även kompletta. Den som bor i en bostadsrättsförening behöver vanligtvis också tillstånd från styrelsen och det kan vara klokt att börja med just den frågan eftersom bygglovsansökan kostar ett antal tusenlappar.

Proffs kan bygga altan i Nacka

Vana hantverkare kan ganska snabbt bygga upp din altan i Nacka om underlaget är tillräckligt stabilt. Annars behövs en del markarbete först men Svensk bygga altan nacka kan regelverket och brukar se det redan vid en första besiktning av platsen. Behövs förstärkning av underlaget på något sätt så får du veta det innan arbetet sätter igång. Att bygga en altan från grunden tar alltid lite mer tid än man kanske tror. Självklart påverkar det hur stor den ska bli och även om det behövs räcken eller andra särskilda detaljer som det är lite mer pyssel med.

Pool på altanen

Något som lockar många som bygger en liten större altan i Nacka är möjligheten att fälla in en liten pool i någon hörna. Eller kanske sätta upp en badtunna om man föredrar det. I sådana fall behövs naturligtvis extra förstärkningar av altanen. Vatten är tungt så om detta är aktuellt måste man tänka på det redan från första stund så allt blir tillräckligt stabilt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *