Flyttfirma Linköping

Är du på jakt efter en seriös flyttfirma i Linköping? Då är du varmt välkommen till oss! Vi är en duktig firma med god utbildning och lång erfarenhet av flyttbranschen. Självklart har vi även ansvarsförsäkring och F-skattesedel. Med oss som flyttpartner får du en enklare flytt till ett rimligt pris!

För oss är det alltid din kundnöjdhet som står i centrum. Vi arbetar för att alla kunder ska bli nöjda med vårt arbete. Därför erbjuder vi alltid ett gott bemötande samt ett högkvalitativt och noggrant arbete. Oavsett om det gäller att packa dina saker eller att bära upp möbler till femte våningen ser vi till att allt sker på ett professionellt sätt. Om du letar efter en Eftertraktad Flyttfirma Linköping har du kommit helt rätt!

Så kan vår flyttfirma i Linköping hjälpa dig

Vi har lång erfarenhet och bred expertis inom flyttbranschen. Därför kan vi bistå med betydligt mer än att köra dina tillgångar till den nya bostaden. Exempelvis kan vi även hjälpa dig med nedanstående:

  • Packa ner & packa upp
  • Montera och nedmontera möbler
  • Flyttmaterial (t.ex. kartonger)
  • Flyttstädning

Du är välkommen till vår flyttfirma i Linköping oavsett om du vill anlita oss för en enda tjänst eller allihop. Tillsammans gör vi upp en plan över allt du vill få hjälp med så att vi kan utföra flytten så smidigt och effektivt som möjligt.

Kundvänliga priser

När du vänder dig till vår flyttfirma i Linköping kan du vänta dig konkurrenskraftiga priser. Att anlita en flyttfirma ska inte vara någon lyx. Därför har vi valt att sätta marknadsmässiga priser som är överkomliga för de allra flesta av oss.

Du vet väl att du kan använda RUT-avdraget när du anlitar oss? Det kan uppgå till hela 50 % av arbetskostnaden och vi ser till att dra av det direkt på din fakturan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *