Resultatet efter golvslipning Bromma..

Vad kostar en golvslipning Bromma?

En golvslipning Bromma kostar inte allt för mycket. Speciellt inte om du går igenom denna otroliga firma. De har sin kundbas i Bromma som de har byggt på i 40 år! Den består av både äldre par och yngre barnfamiljer. De gör alla jobb ifrån mindre jobb som golvslipning efter flyttolyckor, till större golvläggningar inom nyproduktion. De älskar golv helt enkelt!

Erfarna inom golvslipning överhuvudtaget?

De må enbart ha varit i branschen i 40 år men de har tillsammans en erfarenhet som motsvarar 220 år på sina 7 gubbar! Är inte det helt otroligt? 220 år inom golvslipning, och då har de nästintill enbart utför jobb i Bromma. I min värld är det ett sådant företag som man bara inte får missa om man behöver golvslipning Bromma. Om du också är boende i Bromma är det inte ens en fråga.

Tar de bara jobb i Bromma?

Ja tyvärr tar de enbart jobb i Bromma. De har sitt showroom vid vattnet i Alvik och har suttit där sedan 1987. Just där nere vid den flottiga båtklubben vid vattnet. Där alla båtarna ligger om somrarna som tillhör dem rika familjerna från Äppelviken.

Har du gått genom de tidigare?

Nej det har jag inte då jag bor i Enskede och de inte tar sig an jobb på min sida av stan. Jag har dock arbetat med dem på ett projekt för ett par år sedan när vi renoverade en skola. De la ett helt nytt linoleumgolv på första våningen i 4 klassrum. De utförde ett sådant metodiskt och perfekt jobba att jag sedan dess (det här var -91) har rekommenderat dem till nära och kära. Samtliga projekten som dem gjort åt mina vänner och släktingar har varit underbart utförda.

Det hela blir bara bättre i och med att de är så otroligt trevliga. Jag har aldrig träffat ett par trevligare golvläggare i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *