Komplett badrumsrenovering i Söderort

Är det dags att förnya badrummet så kan vi i Söderort hjälpa dig med en riktigt proffsig och komplett badrumsrenovering till riktigt bra pris. Vi har lång erfarenhet och tycker förstås att kundens vision om ett vackert badrum är lika viktig som hög kvalitet. Det betyder ju så mycket för välmåendet att just badrummet är fräscht och inbjudande och det är många olika komponenter som ger det där perfekta resultatet.

Badrumsrenovering i Söderort och Stockholm

Vi har lång erfarenhet av att renovera just badrum i delar av Stockholm. Självklart har vår personal nödvändiga certifikat för att få arbeta med våtrum, men lika självklart behövs också erfarenhet och kunskap och det har Svensk badrumsrenovering söderort samlat på sig under många år. Vår personal har både kompetens och fingertoppskänsla för hur det önskade resultatet ska uppnås. Dialogen med kunden är viktig och för oss är det viktigt att vi tillsammans hittar de perfekta lösningarna vad gäller exempelvis färgval, kakel och porslin. Belysningen är också viktig för att ditt badrum ska kännas välkomnande och trivsamt även en måndagsmorgon i november.

Jacuzzi eller värmegolv

Ett badrum kan det bli riktigt lyxigt med en jacuzzi och självklart kan vi installera den bara det finns plats. Nästan lika lyxigt är det med ett varmt golv att sätta bara fötter på och även det kan våra skickliga hantverkare ordna om du vill. Andra saker som verkligen förnyar och ger en lyxkänsla är genomtänkt design för porslin och kranar vid handfat och dusch. Vi använder oss enbart av välrenommerade leverantörer för att säkerställa högsta kvalitet på alla delar som behövs när vi gör din badrumsrenovering i Söderort. För oss är kundens nöjdhet det absolut viktigaste och vår långa erfarenhet gör att vi kan hitta kreativa lösningar även för badrum som kanske verkat för små eller allmänt hopplösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *