Konstnärsdröm i attefallshus Tyresö

Du kan göra verklighet av din konstnärsdröm genom att bygga ett attefallshus vid din villa i Tyresö. På det sättet kan du skapa dig en ateljé. En plats där du kan fokusera på ditt konstnärskap och där penslar och annat material inte behöver trängas med läxböcker, kastruller eller tvätthögar.

Ett särskilt utrymme för konst

Det kan vara viktigt att ha ett rum som är till bara för din konst, om din konstnärsdröm ska ha en chans att växa till sig och bli något mer än just en dröm. Därför kan ett avgörande attefallshus Tyresö vara det som påverkar ditt liv och gör att skapandet får en ny riktning. När du har ett eget hus för konsten vet du att det är vad du ska fokusera på när du går dit. När du stänger dörren om dig stänger du samtidigt ute allt som tillhör vardagen, som räkningar, disk, tvätt, konflikter, planering och så vidare. Det kan vara svårt att få till i bostaden, eftersom det är så mycket som påminner om vardagslivets måsten där.

Att bygga attefallshus Tyresö

När du ska bygga ett attefallshus i Tyresö är det viktigt att tänka på att det finns vissa regler. Normalt måste du inte söka bygglov, men är det större än 30 kvadratmeter behövs det. Detsamma gäller om det redan finns ett attefallshus på tomten och de tillsammans blir mer än 30 kvadratmeter. Vill du ha det extra högt eller nära en tomtgräns kan det också behövas. Känner du dig osäker är det bättre att be om råd innan du drar igång bygget, så att det inte blir problem senare. Det går att bygga attefallshus genom att använda en färdig byggsats, eller så kan du anlita någon som bygger det på plats enligt dina anvisningar. Det går att få till många olika utseenden, användningsområden och stilar på ditt attefallshus i Tyresö, beroende på vad du behöver och önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *