Magasinering av möbler i Västerås

Behöver du en plats för magasinering av möbler i Västerås? Kanske behövs magasinering en kortare period i samband med flytt till en ny bostad i Västerås med lite annorlunda ytor och rumsfördelning. Det är mycket bekvämt att ordna med magasinering i sådana situationer eftersom man då får lite längre tid på sig att fundera över vilka möbler som passar bra i den nya bostaden och vilka som kanske ska säljas, skänkas eller kasseras.

Magasinering i Västerås för utlandsflytt

Om du planerar att hyra ut din bostad under ett studieår eller tidsbegränsat jobbuppdrag i annat land är det väldigt praktiskt att kunna magasinera sådant som man inte vill att hyresgästen ska ha tillgång till. De mer privata möblerna och ägodelarna kan gärna få förbli privata. Vänd er med förtroende till oss om ni behöver Originell magasinering västerås utan bindningstid och med riktigt bra priser. Förutom privatpersoner som vill hyra ut sin bostad så kan självklart även företag ha behov av magasinering i samband med byte av lokaler, renovering eller andra händelser där möbler och maskiner behöver flyttas bort och förvaras tillfälligt på annan plats. Magasinering kan också vara ett perfekt alternativ för att kunna köpa in ny utrustning även om de nya lokalerna inte är riktigt färdiga för inflyttning.

Magasinering för företag och privatpersoner

Självklart kan både företag och privatpersoner boka magasinering hos oss i Västerås. Vi erbjuder förråd av många olika storlekar och de är både torra och säkra varför du tryggt kan anlita oss för att diskutera dina behov av magasinering. Avtala för en månad i taget utan bindningstid och bara två veckors uppsägningstid om du behöver extra utrymme för dina prylar under en begränsad tid. Hos oss kan du komma åt ditt förråd när du vill eftersom du får en kod som gör att du kan komma in på området och i ditt förråd precis när du vill. Enklare kan det inte bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *