Arbete för som en plattsättare i Stockholm har gjort.

Badrumsrenovering av plattsättare Stockholm

Att ha ett fräscht badrum som man känner sig avslappnad inom är A och O att ha om du frågar en plattsättare i Stockholm. Vad är syftet med ett hem om du inte känner dig avslappnad i ett av hemmets absolut viktigaste rum, badrummet?

Utvändigt eller invändigt i Stockholm?

Utvändiga renoveringsarbeten i Stockholm form av fasader och tak är enbart till synes skull. Du kommer under majoriteten av tiden egentligen inte att se det utvändiga på fastigheten. Det är därför det är så viktigt att investera i en badrumsrenovering. Det får ditt hem i Stockholm att mer framstå som ett hem, och det ger er bostad en värdeökning!

En mycket professionell plattsättare

Det finns en plattsättare i Stockholm som jag rekommenderar gång på gång. Vare sig det är till familjemedlemmar eller bekanta. De hade nog fått allting att gå runt på enbart mina rekommendationer. Så nöjd är jag med företaget!

Det är inte enbart badrumsrenoveringar som företaget är duktiga på. De har även utfört större entreprenader i exempelvis bostadsrättsföreningar och simhallar. Då kan det ha handlat om att kakla ett helt omklädningsrum med duschar, en reception eller ett helt entréplan. Det finns även där en hel del varma rekommendationer att hämta om det är av intresse att kika på.

Värdeökningens storlek efter badrumsrenovering

Bostadens värde brukar mellan tummen och pekfingret öka med en dryga fem hundratusen till en miljon efter en badrumsrenovering. Ha samtidigt i åtanke att en badrumsrenovering i sig går på ett par hundratusen beroende på badrummets storlek och val av material. Om du samtidigt investerar i värmegolv som företaget kan hjälpa dig med får du ytterligare en ökning på ett par hundratusen. Den stora ekonomiska fällan att hålla sig borta ifrån när vi pratar badrumsrenoveringar är att spendera allt för mycket pengar på marmor. Marmorplattor är betydligt mycket dyrare än andra material och det kan leda till att totalkostnaden för renoveringen blir högre än värdeökningen i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *