Takläggare i Stockholm arbetar hårt.

En otrevlig takläggare i Stockholm

Härom veckan sprang jag på en riktigt otrevlig takläggare i Stockholm.  Och det är ju absolut inte vanligt då takläggare i regel är de gladaste byggarna av dem alla! Det har ju att göra med att takläggare alltid får se Stockholms vackra utsikter i solskenet. Och vem skulle inte bli glad då?

Jag vet åtminstone att jag skulle bli överlycklig om jag fick se Stockholms vackra fasader från ett fågelperspektiv. Det är ju drömmarnas dröm! Och tänk dig att äta lunch med den vyn av Stockholm i solskenet.

Det är det jag siktar på att åstadkomma i livet och jag anser att det är att satsa mot toppen! Och med toppen menar jag toppen av livets Mount Everest!

Paff över denna otrevliga takläggare

Därför blev jag så otrevlig paff över att träffa på en otrevlig takläggare i Stockholm. Han jobbade på en av drakarna i Stockholm, men jag tänker inte säga på vilket företag av respekt till firman.

Men han bemötte mig på ett rejält otrevligt sätt som gjorde att jag aldrig skulle gå genom denna firma igen. Och då leverera jag stora projekt till dem idag på löpande basis! Det är nog därför man säger att man inte ska bita handen som ger en föda.

En trevlig takläggare i Stockholm

I Stockholm finns det väldigt många trevliga takläggare. Men Stockholm har en otrolig takläggare som slår dem alla med hästlängder! Det gör de med en otrolig service och en underbar känsla för hantverkets komplexitet. Det är inte många takläggare som tänker på det men det otroliga i hantverket finns i detaljerna.

De tror att dem kan ta genvägar för att det aldrig är någon som kommer att se taket på nära håll. Men saken är den att det ökar risken för att taket får läckor och för att det i längden ska ge huset vattenskador. Och vi vet alla att ingen är intresserade av dyra renoveringar för att rädda ett vattenskadat hem.

Den firman jag rekommenderar lämnar även alltid kostnadsfria offerter på sina platsbesök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *